subota, 14. travnja 2012.
Iz memoara mladog poduzetnika (recept za međunarodnu kuhinju)
Odabrati nekoliko dugonogih i tankostrukih mladih plavuša, pa ih pažljivo očistiti od traveža, rubaca i opanaka, zatim ih uvaljati u džins, kožne minice i visoke štiklice. Tako pripremljene baciti ih na uzavrelo crno tržište bijelog roblja. Potom ih više puta okretati i vrtjeti na obećanjima koja počinju sa predznakom INO (inokontakti, inopartneri, inokorespodenti). Mlade plavušice mogu se servirati kao predjelo na poslovnim zakuskama, kao ukras za službenu pratnju ili kao desert po lokalima zatvorenog tipa.
Ovako pripremljene mlade plavušice u međunarodnoj nošnji mogu se još služiti kao glavno jelo u javnim kućama ili dostavom na kućnu adresu.
Dobar tek!
T,B,
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar