utorak, 24. travnja 2012.

Non paseran


  Nabijem vas sve na kurac!!!
Da, da, vas moraliste (molim, primjetiti malo "v") uvijek spremne pragmatičare. Vas koji bi se, da je na svijetu imalo više prava i pravde zvali "viškom proizvoda".I tako se samo "svalite" s pokretne trake, nenadjebivo ispravni...roba s greškom ide drugim kolosijekom..."Drugačijima ulaz zabranjen" kočoperi vam se zlatnim slovima na vratima vašeg carstva (možda i kraljevstva, pa mi sad pada na pamet ona...kraljevstvo za konja) No, budući da su stvari ionako fucked up..i netko je tu dobrano zajebo u klalkulaciji na samom početku (netko tko nikako nije mogao pojmiti značenje šiljastog kuta...ne, barem ne dotle dok se onaj tupi kurči u svojoj "nepodnošljivoj lakoci postojanja"). JUS, NNNI.
Bon-fucking-ton!!!! Long live ispravnost!!! (Patetici bi nazdravili i neispravnosti skroz dok ih ona tako jasno diferencira i ističe njihovu nepogrešivost.) I moralni
zakon u meni...nek se zabilježi svakako (molim iskoristiti svaku moguću priliku za samoreklamu). Oooo blazena površnosti kako si se to i kojim zaslugama uspela na pijedestal moćnijih? O ignorancijo svevišnja...padam ničice pred tobom...ogrni me svojim skutima koje obećavaju olakšanje. Save Our Souls!
E da ne bi!!! Šala šala, joke, joke. 
Zajebi stara..nije još dotle došlo.
Skrrrlj cviiiiil, mrrhhhhhhh.....98,4 Mhz.. A danas, dragi slušaoci....prigodni program u čast Dana diletanata i neznalicaaaa! Objesite zastave...naručite vatromet iii....(najavni bubnjoviti dzingl)...Nazovite svoju omiljenu radio stanicu i samo poželite svoj glazbeni broj (tribute to...Po vašem izboru).
Halo..halo..Da..u eteru ste.. Oooo.. imamo prvoborca....Mediokritet sa barikada direktno!!!! Da..slušam..samo recite.....Oh sjećam se....Buldožeri daaa..Evo već ide..samo za Vas (primjetiti genetski urođeno veliko "v" bogomdanih uvijekispravnih mainstreamasa). 
A sada dragi slušaoci....pjesma...ma ke pjesma...dozvolite mi toliku slobodu da je najavim kao himnu...khm khm...mislim da govorim u ime svih Vas (evo ga opet)..
Blago budalama la la la la 
Blago budalama la la la la 
Njima je lako
Jer ne misle kako......
(pa neki gadni rif)
Pih.
Ubacujem cd i sluje na uši...neka Marley napravi svoje.
Kao onaj iz one knjige (ma znam i koji i iz koje točno knjige, al je ovako kao veća fora...napetije je...uostalom tko vas jebe ... i tako ste glasali za farenhajt tamonekibroj...patite u neznanju..ili si dajte truda i kopajte po knjigama) koji je na ulici zadržavao dah iz protesta i gnušanja od dijeljenja istog s drugim
ljudima...prolaznicima. Marley opleti....zaljuljaj me...zaustavi ovu vrtoglavicom kontraefektom, mozda dođem u normalu. 
Beeeeeeeeeeelj!! Šta se palite ha? Skačete čim čujete riječ "normala"...vi uvijek spremni "pravovjerni plesači". Za vašu informaciju..postoji normala....a postoji, bogami, i normala. Pokušajte uočiti razliku. Da vam pomognem?
Ajmo sad lijepo..take a look at yourself(vid maloga "y" hehe)...jedan vrti palcem oko palca....onaj tamo u kutu frče bradicu mudrosti ( tako kaže...samoreklama vol.2), a svi ko jedan cokćete jezikom...c c ..pa opet c c.uz.ritam jen dva, kad na scenu stupam ja..plus obavezno unisono kimanje glave u pravcu lijevo-desno.
Da prizor nije tragičan bio bi komičan (ne znam čemu, ali neka ove rečenice ovakve i tu).
Pa dakle...ličim li vam ja na išta od toga? Tko kaže da su dinosauri izumrli, ha?
Cvrlj...zbrljjjjjjjjj....cviiiiil...
Halo halo...jel može pjesma?
Da naravno...Samo recite...danas smo tako praznično, jel, hehe, i svečarski raspoloženi....
Ok...ja bi željela...jel mi možete pustiti...ma baš bi htjela čuti...onu...
Kiss my ass and go to hell!!!!
Pa jebemu Mile...ljepo sam ti rekao da ne puštaš u eter ove drznike!!! Neš ti meni revoluciju na mojim radio valovima! Psmtr..kaš' više naučiti?!...
Jesam ja to još vani, Mileee...???
Brzo pusti (samo)reklame!!!
..good friends we have and good friends we've lost..along the way....Marley kao terapija. Volume up. Blažene sluje. Tehnika narodu!
Još samo da smislim foru kako duže zadržati dah. Još samo malo....ne dijeliti iste atome kisika s vama...
Još malo..osamdesetčetiri..osamdesetpet.......moram....još...c'mon, c'mon..


A možda ste to baš i htjeli?


A bo?






                                                                                                                       by GRETA

Nema komentara:

Objavi komentar